GBG Blev nästan en hund fattigare..

Datum:2008-08-28 Tid:20:45:53
Jag har sagt det förut, och jag säger det igen, vad f*n är det för fel på folk?! Är man inte rädd om sina husdjur? Sina familjemedlemmar??

Jag kommer körande på gatan som går igenom mitt område. På vänstersidan finns en ganska smal trottoar samt cykelbana. Jag har precis kommit ur en rondell och gasar lite för att växla upp, då ser jag att det går ett gäng killar och tjejer på trottoaren, och med sig har dom två hundar. Den ena är kopplad, och den andra helt lös(!!). Vem F*N går med sin hund LÖS vid en trafikerad väg??!!

Som tur är ser jag detta innan jag börjar gasa, och väljer istället att sakta in, då dom verkar ha noll koll på hunden. Och mycket riktigt, sekunden senare springer den ut rakt framför min bil, och ägarna märker inte ens något, så jag hänger mig på tutan, och då tittar dom på mig som att jag är dum i huvudet. Jag vevar iaf ner rutan och frågar vad fan det är för fel på dom. Inget svar givetvis.

Fullständigt j*vla körda i huvudet är vad dom är!

Jag känner att denna bloggen börjar bli människofientlig, men what the fuck, det är väl sådan jag är..

Obstinata gymtanter..

Datum:2008-08-27 Tid:21:39:33
Vad är det med tantor på gymmet?! Obstinata klimakteriekossor som ska söndra och härska och ha sig.  Vad är så svårt med att vänta på sin tur att plocka till sig utrustning? Nej, det fungerar absolut inte så, utan man måste roffa åt sig en skivstång samtidigt och nästan klämma mina fingrar på kuppen.

Jag tror att det var den irritationen som fick mig att kämpa så hela kroppen skakade. Skönt nu efteråt visserligen.

Jag börjar bli less på alla storbloggare. Kom med något nytt liksom, alla skriver om samma saker, och är rätt kassa på att uppdatera. Jag hittade iaf en riktigt kul tjej idag. Hon kallar sig för sweetholycrap och jag njöt av hennes blogg hela eftermiddagen. Rekommenderas alltså starkt! Har ni tips på andra kul bloggar i samma stil?

Det drar ihop sig..

Datum:2008-08-27 Tid:11:45:00
Snart, snart är det min sista dag här. På ett sätt är det jättesorgligt då jag verkligen trivs med alla, men man kan ju inte bara jobba kvar på de premisserna. Just nu är jag helt hundra på att säljandet kommer gå kanon. Jag har en bra strategi utfunderad och hoppas på att den kommer fungera.

På Måndag åker jag som sagt till Sthlm. Som jag tidigare skrivit så har jag aldrig varit där så det ska verkligen bli kul.
Vi är tre tjejer som ska dela rum. Herregud, hur ska det gå?


Just nu är mitt största bekymmer att jag måste ha en datorväska. Jag hittar ingen till vettigt pris som jag är sugen på. Jag behöver ha den innan Måndag då jag ska ta med mig datorn. Men ska jag verkligen bli tvungen att betala 500:- för en?

Nästa issue är vad jag ska äta till lunch...

Besöksrekord!

Datum:2008-08-27 Tid:07:45:10
I går slog jag rekord på antalet besökare. Hela 57 st!! För dom flesta är detta katastrof, för mig är det hur många som helst!

Tack Sötnosar!

Dagens jag! + Frisörbesök.

Datum:2008-08-26 Tid:20:22:51
Idag var jag hos frissan. Slingor plus klippning. jag har lugg igen! Jag känner mig som en femåring, men det är ganska sött. Bedöm själva:


Modeakutens Auktioner!! Någon mer?

Datum:2008-08-26 Tid:10:13:08
Efetrsom att modeakuten.com är en web-butik som många bloggare samarbetar med, lägger jag ut en allmän förfrågan.
För strax över en månad sedan annordnades en auktion i deras blogg. jag vann ett par plagg men har ännu inte sett röken av dessa. Är det någon mer än jag?

Det skylls nu på sjukdom och flytt, och ägaren svarar inte heller på mejl.

Är jag ensam??

Vinn en Fotosession med NagaDez!

Datum:2008-08-26 Tid:08:16:47
Jag är i grymt behov av nya bilder, och är med i denna! tävling:







Bildkavalkad på mig!

Datum:2008-08-24 Tid:21:32:24
I fredags var jag och Kigge ute och käkade, och drack brutalt många Daquiris (tack älskling). Av någon mysko anledning, så är det bara bilder på mig i kameran.. Jag har varit ganska kass på att lägga ut bilder på mig, så här kommer ett gäng. Visst var jag fin?





Grattis på min födelsedag!

Datum:2008-08-22 Tid:07:49:16
Idag fyller jag år.. 23 blir jag. En fullständigt meningslös mellanålder. Känns lika meningsfullt som att fylla 17, som verkligen måste vara den mest värdelösa åldern, ett rent hån.. "Hej, vad roligt, du är nääästan 18"

Jaja, ikväll blir det förmodligen middag ute med Kigge, och imorgon blir det fira med familj, även det ute.



Vi höll på att döda en cyklist på vägen till jobbet. Kigge körde mig då mamma har min bil idag. Påväg från oss finns det en väldigt dum cykelöverfart som måste korsas. Precis där så får man även solen väldigt skarpt i ögonen. Iallafall så kom det en cyklist i godan ro, som vi nästan dödade. Det värsta var att han blv så rädd så han nästan ramlade omkull, medans jag och Kigge började asgarva.. Jag vet inte vart det kom ifrån, men mannen på cykeln såg så hysteriskt rolig ut.

Jobbkaffe och födelsedag imorgon

Datum:2008-08-21 Tid:08:23:17
Vi måste ha det i särklass äckligaste kaffet som finns. Det är näst intill odrickbart.
Jag är helt hysteriskt trött idag. Har varit det hela veckan och har svårt att sova på nätterna. Jag tror att jag verkligen börjar stressa upp mig inför allt det nya.

Imorgon fylller jag år - Grattis till mig! Hela 23 år gammal. Undrar vad jag får för spännande.. Jag har unnat mig själv en urläcker skinnjacka. har spanat efter en länge, och nu har jag hittat en perfekt.

På agendan idag:

16:00 Färgning/Forming av fransar och bryn på Gildaskolan
16:45 Möta upp en kille och få nycklar till Kigges nya lägenhet.

Inte så mycket spännande med andra ord.. Något jag ska göra nu på morgonen är att ringa Poseidon och gnälla över en av deras hyresgäster. Idioten bor rakt över gatan från mig, och spelar värdelös musik på högsta volym, med öppna fönster mitt i natten.

Mina Kändis look-a-likes!

Datum:2008-08-20 Tid:17:33:29
Är det bra eller inte bra att som tjej vara lik Ashton Kutcher?!
Ska nog testa med en bild där man inte är sliten, osminkad och utomlands..



Vad är tjejers (och killars?) Problem?!

Datum:2008-08-20 Tid:16:18:55
Efter att ha kommenterat i Storstadspojkens blogg, ang "regler" man har för kompisar när dom får träffa nuvarande dejten första gången, känner jag att jag blev så grinig så jag måste ägna ett inlägg åt det.. Enligt inlägget, så har han och hans kompisar regler, som säger att kompisarna inte får ta för mycket plats, vara roligare, trevligare osv än en själv.

Vad är det här för korkat resonemang?! Om jag är på dejt med en kille, träffar hans vänner och sedan blir mera intresserad av någon av dessa (ja, det har hänt), så visar det ju bara att den första killen inte var så rätt för mig. Är folk så jävla osäkra på sig själva så att deras kompisar måste låtsas vara något dom inte är för att killen ska bibehålla intresset? Detta är ju så pinsamt så det är löjligt.

En annan tjej väljer att kommentera och hålla med. Hon tycker att det är taskig moral av hennes kompisar att vara mera högljudda, ha roligare, skratta mera än vad hon själv gör. För då syns inte hon. Hon har förlorat 2 "potentiella pojkvänner" pga dom har tyckt om hennes kompisar bättre, och låter nu inte dessa kompisar träffa hennes killar. Det säger ju mera om henne själv än om hennes vänner.

Och vad händer sedan då? Om nu någon träffar en pojk/flickvän. Ska denne hållas instängd under hela förhållandet? Personen kan ju faktiskt råka träffa någon dom tycker bättre om.. Jag vill bara himla med ögonen och sucka.

Vad är det för fel på folk?!

Pust.. Nu måste jag hålla mig uppdaterad bland kommentarerna till det inlägget..

Trist Bemötande..

Datum:2008-08-20 Tid:08:55:50

Jag ringde nu och bokade av en verkstadstid för min bil. Jag hade tid den 29/8 för byte av bakvagnsbussningar. Anledningen till att jag ville boka av, var för att jag hittade en firma som fixar det billigare, och som dessutom konstaterade att det inte var så akut som det först verkade.


När jag ringer och meddelar detta, får jag först till svar:


Firman: "Jaha, okey, jag vet inte om vi kan göra det, har vi beställt delar till den?"
Jag: "ja, alltså, det vet inte jag?"


Sedan letar han upp killen jag bokade med, som är upptagen. Han kommer tillbaka till telefonen och meddelar att jo, dom har beställt delar. Sedan frågade han mig om jag har varit hos dom så att dom har kikat på bilen. Vilket jag inte har.

Svaret jag får är:


"Nähä? Och ändå står vi här med beställda delar, ska du inte byta dom alls nu?!"

Jag säger då att jag inte fick någon info om detta när jag bokade tiden, och att ingen då talade om för mig att tiden skulle vara "bindande". Varopå han tycker att "jaja, det är inte mycket att göra".


Visst, jag fick boka av tiden, men hur blev det mitt fel att dom blir ståendes med delar? Jag bokade av i God tid, och fick ingen info om att delarna behövde beställas och att jag då är "låst" på bokningen. Detta är en verkstad enbart för BMW, och det är ju inte som att delarna inte lär gå åt ändå..


Stressad..

Datum:2008-08-18 Tid:13:00:16
Taskig uppdatering under helgen, men har knappt varit hemma. Just nu är jag på jobbet och har ångest över att gammelkatten blir mer och mer skröpplig..

I eftermiddag ska jag hämta ut mina kundkort och alla spännande saker jag ska använda i jobbet, så nu saknas bara ett bra skrivbord.

Den 1-3 Sept skall jag till stockholm på utbildning. Har aldrig varit där så det ska absolut bli spännande. Får hoppas på ett centralt och bra hotell och mycket god mat och bus.

Idag blir det bodypump, och imorgon step!


Självinsikt..

Datum:2008-08-15 Tid:15:20:35
Nu såhär på fredag eftermiddag, när det är lugnt på jobbet, så började jag fundera...
Jag har kommit fram till att jag nog är en fruktansvärt missunnsam människa. Och inte nog med det, så är jag fruktansvärt ego med.

Ta alla annonslänkar typ gratisbio, gratismakeup osv. Det finns inte en chans att jag hade klickat på en sådan värvningslänk. Varför ska jag generera poäng till andra? Eller, i vilket fall folk jag inte känner? Nej, jag kopierar adressen och går sedan in på sidan utan värvningslänk istället. Sen att det är trevligt om folk klickar på ens egna länkar, det är en helt annan sak.

Sen är det detta med att vara ego. Jag vet faktiskt inte om det direkt stör mig faktiskt. Jag gör sällan saker där jag inte själv får ut något av det, eller som jag inte tycker är kul. Säkert skitjobbigt för min omgivning, men hey, sådan är jag.

Jag skulle säkert kunna gå on and on om det här, men jag orkar faktiskt inte, så nu får det vara nog med bekännelser för idag!