Jobb..

Datum:2009-01-13 Tid:10:03:17
Sitter på jobbet.. Ganska lugnt här idag.

Idag vid 12.00 ska jag till veterinären med Felix.. Vi ska ta blodprov för att kolla upp om han har problem med sköldkörteln. På ett sätt hoppas jag att det är det som är fel, så att vi får en förklaring på hans förändrade betéende. Han har blivit lite väl aggresiv det senaste samt äter helt hysteriska mängder mat.

I övrigt idag händer inte mycket.. Ska träna bodypump senare i eftermiddag, sedan är det sängen som gäller.

Jag suger..

Datum:2009-01-12 Tid:23:49:44

..På att ha en blogg. Andra, kreativa människor uppdaterar sina bloggar flera gånger om dagen, och jag kan inte ens få tummen ur att uppdatera någonsin.. Det kan ju bero på att jag inte riktigt hittar min "grej" att blogga om? Man ska dessutom helst hitta en egen grej, och hur jäkla lätt är det?

Jag planerar att göra detta till ett bra år. Det obligatoriska gymkortet är införskaffat, och jag går faktiskt dit. Finns ingen ursäkt när gymmet ligger rakt över gatan.

Nu ligger jag i sängen med en katt på magen, och planerar att somna så. Natti!








Hej och välkommen till min blogg! Camilla heter jag, är född -85 och bor med sambo och katt i Göteborg. Jag bloggar om det som faller mig in och det kan hända att uppdateringen blir klen ibland, tolka det helt enkelt som att jag inte har något att säga för stunden.

Jag ska dessutom försöka få till det här med videbloggar, vi får se hur det går...


RSS 2.0