Vi!

Datum:2010-08-29 Tid:09:32:53
Vi ska
Vi behöver
Vi måste
Ska vi?

Allt är bara vi, och jag bara njuter!


En bit av sommaren

Datum:2010-08-28 Tid:17:36:51

Längtar..

Datum:2010-08-28 Tid:14:18:51
..Till slutet av September. Vet inte riktigt hur jag ska stå ut tills dess, men det lär ju få gå.
Den 1 okt blir det förmodligen flytt. Jag har bytt min lilla etta mot en tvåa, och det bästa med det är att det inte bara kommer stå mitt namn på dörren, vilket jag ser fram emot en massa!
Just för stunden är jag hundvakt, och försöker luska ut om det händer något kul ikväll någonstans. Sov ca 13 timmar inatt och gissar att jag kommer att vara något så rastlös ikväll.

Titta, jag bloggar!

Datum:2010-08-23 Tid:21:37:19
Så kan det gå. Helt plötsligt och pang bom.
Jag har varit totalt oinspirerad till att blogga det senaste. Ingen motivation, inget att skriva om. Undrar om det är för att jag faktiskt mår bra och är glad. Man kanske har mindre behov av att vräka ur sig en massa här då. Eller så känns allt så mycket mer privat och personligt nu än vad det har gjort innan. Betyder det att saker verkligen är på allvar? Inte för att jag tvivlar på att det skulle vara det, men att det är på allvar på ett annat plan liksom? Jag hoppas det.

Nä, jag vet fan inte alls vad jag ska skriva utan att det blir för mycket, för utelämnande och för personligt. Jag har aldrig haft problem med det tidigare, men detta känns mer.. Ömtåligt? Som att jag vill suga på det själv på något sätt. Att det bara är mitt och ingen annans. Det är en fantastiskt ovan känsla för mig, som vanligen gladeligen pladdrar ur mig allt möjligt. Vuxenpoäng på det?

I övrigt flyter väl allt på. Har jobbat som en tok i sommar. Alla festivaler här i Göteborg samt Sonisphere i Stockholm, plus en jädrans massa fotbollsmatcher. Nu har livet gått tillbaka till det normala (nåja, nästan då..) och den vanliga jobblunken börjar infinna sig. Jag känner mer och mer att jag vill göra något annat. Att jag är så galet trött på att knappa på en dator hela dagarna. Jag vill göra något socialt, jag vill fortsätta jobba som i sommar. Som tur är har jag sökt en utbildning som kan ge just det där. Jag ska "bara" komma in först.
Det känns för övrigt skitläskigt att ha sökt. Det kanske inte alls är min grej, hemska tanke!








Hej och välkommen till min blogg! Camilla heter jag, är född -85 och bor med sambo och katt i Göteborg. Jag bloggar om det som faller mig in och det kan hända att uppdateringen blir klen ibland, tolka det helt enkelt som att jag inte har något att säga för stunden.

Jag ska dessutom försöka få till det här med videbloggar, vi får se hur det går...


RSS 2.0