Ännu en dag i paradiset!

Datum:2009-08-06 Tid:11:05:14
Dag 2 utan tabletter, och det flyter faktiskt på fin-fint. Jag är på bra humör, känner mig klar i huvudet och ja, allt flyter.

Idag står det bad på schemat. Jag, Anette o några till ska ut och plaska, ska bli jätteskönt, för det är brutalt varmt idag. jag var inte så mycket mer än en svettpöl när jag kom till jobbet. Det verkar vara en trevlig effekt förresten, av att ha dumpat medicinen. Okontrollerad svettning, yummie.

In your face antidepptabletter!

Datum:2009-08-05 Tid:09:58:22
Nu räcker det.. Igår natt hade jag hallucinationer.. HELA natten. Hur rubbat är inte det?! Det var jättekul att se en snubbe stå och glo på mig vid sängen varje gång jag vände mig om. Och mardrömmarna sedan då? Nehej, som sagt. Det räcker nu, så får läkaren säga vad sjutton han vill. Idag känner jag ingen skillnad. Eller jo, jag känner mig lättare i huvudet, och kan andas obehindrat. En av alla fenomenala biverkningar har nämligen varit nästäppa, och jag hatar att vara täppt i näsan.

Vilket solskensinlägg det blev då..

Igår mötte jag upp Anette en sväng i stan för någon öl (eller två..) och sedan drog vi vidare till en kompis och kollade på film. Den hette något i stil med "Last house on the left" och var.. Ja.. Udda?! Det var nog inget jag ser igen iaf.

Nu ska jag ägna mig åt mitt jobb, och invänta alla biverkningar på att jag helt tvärt har slutat med tabletterna. Mycket kaffe bara så går det nog bra. Och öl.. Öl är bra..

I´m Out!

Andra dagen..

Datum:2009-08-04 Tid:12:26:39
..Och det flyter på bra. Igår när jag kom hem var jag helt brutalt trött. Somnade innan 22, sedan väckte katten mig en timma senare, vilket gjorde det skitsvårt att somna om.

Idag vet jag inte vad som händer. Hem och pilla o städa lite kanske, och sedan bara slappa. Ska förresten hämta ut Madonnabiljetterna idag med!

Så här kul hade vi i Fredags:

Datum:2009-08-03 Tid:16:49:50


"Semestern" är över!

Datum:2009-08-02 Tid:20:47:54
Japp! Imorgon börjr jag jobba igen. Visserligen bara halvtid, men det ska bli jätteskönt!
Helgen har återigen gått i festandets tecken. Jag kom ju hem från Karlstads-visiten på fredag kväll, och sedan var det direkt ut med Anette. Susanne skulle med ut hon också egentligen, men valde att åka hem istället.
Hur som, kul hade vi iaf!

Lördagen började med lite dricka hemma hos Mirre, och sedan utgång. Vi hamnade på Excet som vanligt, men gick sedan vidare till Valand och hade en dispyt med den struntviktiga "gästlistehållaren" som lovade oss att alla dansgolv skulle vara öppna, vilket dom INTE var. Ska ringa och klaga på honom imorgon tänkte jag.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Gjorde en kanongod sallad tidigare och försöker hindra mig från att äta upp resterna, vilka jag tänkte ha i en matlåda imorgon.








Hej och välkommen till min blogg! Camilla heter jag, är född -85 och bor med sambo och katt i Göteborg. Jag bloggar om det som faller mig in och det kan hända att uppdateringen blir klen ibland, tolka det helt enkelt som att jag inte har något att säga för stunden.

Jag ska dessutom försöka få till det här med videbloggar, vi får se hur det går...


RSS 2.0