På Bussen..

Datum:2009-07-29 Tid:08:23:36
Nu är jag installerad på (i?) bussen som ska ta mig till Karlstad. Har aldrig varit där innan, så det blir ju spännande. Jag hade helt glömt hur lite utrymme man egentligen har på dessa bussar. Eftersom att tanten framför mig har tiltat sitt säte, så sitter jag som i en konservburk ungefär.

På måndag börjar jag ju som sagt jobba igen. Bara halvtid men det ska bli riktigt skönt. Då ska jag även komma igång med att träna igen. En till nackdel med medicinen förutom mardrömmarna är att man tenderar att gå upp i vikt. Tack, jag har märkt det, så på måndag (klyschigt värre..) börjar mitt nya liv! Kanske till och med skulle börja utnyttja gymmet på jobbet. Det vore ju något? Som en bra start har jag iaf undvikit att köpa något att tugga på i bussen, poäng till mig.

Lär säert komma på något mer meningslöst att skriva om en stund.
Oh, såg att jag har 3 timmar o 50 min kvar på batteritiden, då kanske jag klarar mig hela vägen fram? Jey! ;)

Mycket förändringar.

Datum:2009-07-28 Tid:19:59:15
Ja, hela livet har ju tagit en ny vändning nu.. Jag är inte längre sambo, utan håller på att lära mig vad singellivet innebär. Hittills har det betytt konstant festande, men jag antar att man tröttnar på det med till slut.

Har även varit sjukskriven nu i 2 månader, men kommer att börja jobba igen på måndag. Det ska bli riktigt skönt faktiskt. Var där en sväng idag, och jösses vad jag har saknat många av mina arbetskamrater. Vi är verkligen ett grymt gäng!

Just nu funderar jag på vad jag ska packa.. Ska iväg ons-fre och har redan tryckt ner 3 par skor, plus de jag ska ha på mig på bussen *suck*..

I natt drömde jag dessutom mardrömmar, eller, en mardröm rättare sagt. det var riktigt läskigt då allt var så verkligt. En av nackdelarna med antidepp-medicin är att alla drömmar blir så påtagliga. Det tog en stund att somna om sedan.

Jäjä, jag lär väl hinna plita ner något mer inlägg imorgon förmiddag. Ska trots allt sitta på en buss i 4 timmar, men förhoppningsvis är det värt det ;)

Pussar så länge!

Sjukt trött..

Datum:2009-07-19 Tid:00:04:47
Idag har jag inte varit aktiv.. Alls.. Jag har mått som jag förtjänat iaf.
Igår var det alltså fest hemma hos Susannes lillasyster Anette. Det var riktigt kul faktiskt. Vi fick till och med till några omgångar sanning och konsekvens, vilket man inte har lekt/spelat sedan man var typ 16..

Shoppade ett linne och en kjol igår med, blev himla nöjd med linnet faktiskt, jag tycker änna att jag passade i den färgen, bildbevis nedan.

Nu ska jag nog lägga mig och dö igen. Har varit ute med familjen en sväng, sett Ice Age 3 på bio, och middag efter.


Flytt på Söndag..

Datum:2009-07-15 Tid:21:42:28
Ja, på söndag får jag tillbaka min lägenhet, det ska bli jätteskönt verkligen.. Just nu sitter jag hemma hos mamma i mitt provisoriska rum och myser för mig själv, varför är en hemlighet..

Britney var bara SÅ bra!

Datum:2009-07-14 Tid:16:53:16
Nu sitter vi på tåget igen, fast på väg hem då.. Alltså.. Jag kan inte beskriva konserten i ord änns, det var bara ren och skär lycka!! Både jag och Mirre släppte lös som aldrig förr.. Tyvärr så var folket som stod omkring oss jätte torra, men men, då syntes bara vi mera.

Vi stod kanske 10m från scenen, och blev till och med uppmärksammade av en av Brittans brutalt heta dansare när vi skakade loss som mest..

Ikväll så är det bara mys som gäller.. Är ganska seg nu, och har ont i hela kroppen efter gårdagen. 

Mirre o Jag (jag börjar bli bra på det här med att fjortisposa..) :





Mot Britney!

Datum:2009-07-13 Tid:07:59:22
Just nu sitter jag o Mirre på tåget mot Sthlm för att se Britney i Globen! Ska bli grymt kul! Hoppas på party efteråt med, men det är ju måndag, så ja,,

I övrigt har det vart en jättekul helg! Började med utgång i fredags med Susanne, hamnade på Excet (som vanligt) och det var nog den billigaste utekvällen någonsin, gratis frinkar till höger och vänster.

Lördagen fortsatte med Karro på Viktoria, vi hade skitkul och hamnade på en väldigt mysig "efterfest" senare på natten, och lyckades inte komma hem förrens vid 19-tiden igår.. Eller, "råkade" ;) ...

Inatt blev det bara 4 timmars sömn, lyckades tjattra i telefon istället för att sova, men men, bara att bita ihop och parta vidare!







Hej och välkommen till min blogg! Camilla heter jag, är född -85 och bor med sambo och katt i Göteborg. Jag bloggar om det som faller mig in och det kan hända att uppdateringen blir klen ibland, tolka det helt enkelt som att jag inte har något att säga för stunden.

Jag ska dessutom försöka få till det här med videbloggar, vi får se hur det går...


RSS 2.0