Känns helt okey.

Datum:2008-07-31 Tid:07:39:24
Idag känns det helt ok faktiskt. Får se hur man känner när det börjar närma sig, men för tillfället är jag lugn.

Över till något roligare!
Kigge fyller ju som sagt 25 på Lördag, och igår fixade jag det sista. Jag har bokat upp Lördag eftermiddag med något som han inte vet om så det ska bli riktigt kul att bara släpa iväg honom, kul att se reaktionen.

Vad har ni hittat på för kul överraskningar på födelsedagar?

Mår bättre nu!

Datum:2008-07-30 Tid:19:44:52
Allting käns mycket bättre nu, lugnare på något sätt.
På lördag fyller Kigge 25.. Har spenderat kvällen med att hitta något vi kan göra då.

Idag är jag inte pigg..

Datum:2008-07-30 Tid:07:37:47
Jag tror att jag snyftade mig till sömns inatt, vilket resulterade i en grym huvudvärk och trötthet idag. Jag ser ut att inte ha sovit på tre veckor.

Jättegammal bild på mig.. Säkert 5 år gammal iaf.


Vet inte vart jag ska göra av mig själv.

Datum:2008-07-29 Tid:23:12:47
Just nu, känns livet fruktansvärt jobbigt.
På Torsdag, ska Grå, den andra katten här hemma, få somna in för gott. Det har nog precis börjat gå upp för mig. Är illamående och känner lite halvt panik. Det är vidrigt att ens behöva ta ett sådant beslut. Ett djur som har gått ifrån att springa iväg vid minsta rörelse, till en hyffsat trygg katt, som litar på oss runt omkring.

Tyvärr mår han inte bra, eller, Jag måste avgöra att han inte mår bra.
Blir tufft att gå till jobbet på Torsdag och sedan veta vad som väntar.

Dagens Fynd!

Datum:2008-07-29 Tid:18:55:28
Var inne i stan förut för ännu ett besök hos dom duktiga tjejerna på Gildaskolan här i Göteborg. Färgning av fransar och bryn plus plockning. Jag skulle aldrig ens komma på tanken att plocka ögonbrynen själv. Smärtan är ju olidlig. Hur bär ni er åt som gör det? Jättefint blev det iaf!

Innan Gilda, så var jag inne en sväng på Wedins, som har tokrea, på rean. Halva reapriset på massa skor och jag hittade hela 3 par ballerinor (loves..) för ca 280:-  Passade mig ypperligt då jag har slängt alla gamla.

Vad tycks?




Det bästa av allt var att dom var helt hysteriskt sköna alla 3!







Ytterligare en bild..

Datum:2008-07-28 Tid:20:41:34
..På min fina Felix.


Iron Maiden Konserten!

Datum:2008-07-28 Tid:20:35:59
Japp! I Was There!

Inte för att Maiden är min typ av musik, men som en duktig flickvän så ställer man upp.. Riktigt skönt väder var det dock. Tyvärr så lät alla låtar likadant för mig efter typ 10 min, men hey, nu har jag sett dom iaf. Och Bruce Dickinsson hade ju faktiskt sin charm..


Jag och okänt maiden-fan som gärna ville vara med på bild när jag posade som bäst.. Lägg märke till dom matchande frisyrerna, tur att det inte blåste *host*




 

Vadå folk liksom?


 



 



Fullt röj!







 


Lite less på..

Datum:2008-07-28 Tid:13:37:52
..Gratisbio.se . Jag har klickat som en galning, men väntar in ca 2000p, som inte dyker upp. Jag mejlar och frågar vad som händer, och får till svar att dom inte tar ansvar för poäng som inte kommer in. Sedan en lista på vad som kan ha gått fel. Bland annat så kan det bero på att jag inte var inloggad, vilket jag har varit, totalt blåst är man ju inte. Så när man VET att man har gjort på rätt sätt, vad gör man då? Hur bevisar man det? *morr*

Jag har dödat..

Datum:2008-07-28 Tid:07:45:00
..Mitt trådlösa nätverk... Eller, iaf drivrutinerna. Vad f*n gör jag nu?

God Morgon!

Datum:2008-07-25 Tid:08:15:14
Kom till jobbet 5 min sent som vanligt.. Inte så sjukt lyckat kanske?
Sov hos Kigge idag. Han (Vi) är hundvakt denna veckan till söta Buster:



Oerhört lätt hund att ha omkring sig, gör inte mycke väsen av sig alls och är glad och pigg förutom på morgonen. Jisses vad med djurinlägg det blir nu! Aja, ni som läser får stå ut. Imorgon, så ska jag och Kigge på Iron Maiden. Det är egentligen inte riktigt min musik, men en jättekonsert kan ju alltid vara kul!

Min fina, fina Felix..

Datum:2008-07-24 Tid:19:15:49
Med mig, bor en katt.. Hittade en bild jag tog av honom förra sommaren. Jag älskar verkligen denna bilden..



Är han inte fin, min prins? Sover med mig i sängen varje natt och är bara tokmysig. Felix har bott hos mig i 1,5 år ungefär. Jag och Kigge hittade honom på ett katthem i Alingsås dit han blev lämnad pga matte och husse flyttade till Australien. Han är 14 år gammal nu, men still going strong!

Nu är jag med fast...

Datum:2008-07-24 Tid:10:18:53
http://www.gratisbio.se/... På ett och ett halvt dygn har jag klickat ihop nästan 2000p, vilket innebär ett presentkort på 700:-
Är ni nyfikna så klicka här: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=51865

Något som är märkligt, är att när jag uppdaterar min bloggdesign, tar det jättelång tid innan det syns.. Why?

Helt Brutalt trött..

Datum:2008-07-24 Tid:07:32:52
Somnar ju nästan här.. Det är faktiskt knepigt att ta sig upp ur sängen kl 06.00...
Funderar på vem man ska kontakta ang en bloggdesign. Tips? Känner inte att jag varken orkar eller hinner pilla med det vidare mycket. Tänk när man var yngre och fortfarande hade Lunarstorm, då var man tokvass på html-koder, nu är det mest rena sörjan.

Sen har jag ingenting att äta hemma heller.. Fick med mig en burk ananas till frukost.
Forstätter min inspektion av andras bloggar. För tillfället gillar jag http://lindaslya.blogg.se bäst, verkar vara en mysig tjej. Den som är minst imponerande måste nog vara fröken "Kissie", som känns fruktansvärt dryg.

Och hemma från jobbet..

Datum:2008-07-21 Tid:17:14:11
Skönt att sluta 15:30 idag.. Riktigt skönt. Mindre kul att börja 07:00.
Följer (och deltar i) med spänning diskussionerna på http://stinalee.se/ ang det som har hänt med Blondinbella..

Det är läskigt egentligen, hur blåögda och naiva människor är, som tror att man kan åka utomlands och vara och föra sig precis som hemma.  Ja, man ska kunna, men man kan inte. It´s as simple as that, och det hoppas jag att föräldrar talar om för sina barn med. Det är knappast så att detta är specifikt för just Italien heller.

Well well.. Kom själv hem från Turkiet för lite mera än en vecka sedan, och så här söta var jag o Kigge då:



Det är svårt att se hur dammiga vi faktiskt var efter 4,5 mil på fyrhjuling i bergen, kändes som att man skulle hosta damm i tre veckor efteråt.



Tillbaka på jobbet.

Datum:2008-07-21 Tid:12:54:30
Första dagen efter semestern. Mindre kul.. Känner mig bara flummig och har noll arbetslust. Det känns inte jätte motiverande heller när man vet att det bara är en månad kvar här. Vill börja på det nya nu med en gång..

Läste i Blondinbellas blogg att hon blev överfallen i Italien. Läste sedan Stina-Lee´s Blogg ang just detta, och kan inte låta bli att hålla med..  Hur tänker föräldrarna som släpper iväg sina ungar vind för våg? Visst du är kanske inte mognare när du är 18 än vad du var när du var 17. Men vid 17 års ålder har iaf föräldrarna fortfarande något att säga till om, och man bör väl vilja skydda sina barn så långt det går?

Jag tycker i övrigt att det visar på stor omognad, att  förvänta sig och tro, att allt ska fungera som hemma, även om man är i ett annat land med en annan kultur. Att sedan tycka att det ligger på resebolagen att informera om alla risker med resmålet är bara.. Ja, vad är det? Man kan ju vända på det, och tycka att det är upp till dig själv att ta reda på det du anser dig behöva veta om ditt resmål? Och då även riskerna?







Hej och välkommen till min blogg! Camilla heter jag, är född -85 och bor med sambo och katt i Göteborg. Jag bloggar om det som faller mig in och det kan hända att uppdateringen blir klen ibland, tolka det helt enkelt som att jag inte har något att säga för stunden.

Jag ska dessutom försöka få till det här med videbloggar, vi får se hur det går...


RSS 2.0