Nya Tider..

Datum:2010-06-27 Tid:23:28:33
Jag har bestämt mig för att öppna bloggen igen. Egentligen har den bara varit nedstängd sedan November, men jag har tagit ett djupt andetag och raderat de flesta inlägg från Augusti till November. Det är en tid i mitt liv som jag helst av allt bara vill lägga bakom mig.
Nu är det dock nya tider, på många sätt. Jag vet inte hur mycket jag kommer hålla bloggen uppdaterad, men det är skönt att den finns om jag känner för att skriva av mig ibland. Dock vet jag inte om jag kommer lämna ut mig själv så mycket som jag har gjort tidigare, tiden får väl utvisa det antar jag :)
Nu är det snart semester, bara en jobbvecka kvar, sedan smiter jag och Anette upp till Umeå för ett par dagar. Ska bli himla skönt att komma ifrån Göteborg litegrann, det behövs!







Hej och välkommen till min blogg! Camilla heter jag, är född -85 och bor med sambo och katt i Göteborg. Jag bloggar om det som faller mig in och det kan hända att uppdateringen blir klen ibland, tolka det helt enkelt som att jag inte har något att säga för stunden.

Jag ska dessutom försöka få till det här med videbloggar, vi får se hur det går...


RSS 2.0