Mera Videoblogg!

Datum:2009-03-10 Tid:20:02:39

Helgen som gick.

Datum:2009-03-09 Tid:09:32:47
Bara några dagar kvar nu.. Börjar bli lite pirrigt. Vi har rest en del tillsammans innan, men enbart ren charter så detta blir första "riktiga" resan. Det ska bli grymt spännande.

I Fredags överraskade Kigge mig rejält. Det var tänkt att vi skulle låna "backpacking" ryggsäckar av mina föräldrar, men när jag kom hem efter jobbet har han varit ock köpt egna till oss, ska försöka ta en bild på dom i kväll, med min nya kamera, speciellt inköpt för resan. Den är både vattentålig och stöttålig och kommer passa skitbra till allt bad och bus vi tänker hitta på i Thailand. Det blev iaf en Olympus Though, svindyr med det får vara värt det!

I Lördags var jag på födelsedags fest hemma hos Karro.. Det var längesedan jag söp till det så rejält. Jag var inte särskilt kaxig igår, kom hem vid 06.30 och bakfyllan slog väl in någon gång på kvällen. Det känns som att det inte lagt sig ännu.

Iaf så fick det bli taxi hem från Karro, jag lyckades haffa världens snuskigaste chaufför, som undrade om jag inte hade någon kompis som vill dansa för pengar en kväll, jag svarade att jag tror nog inte det, då undrar han om inte jag skulle vilja det, för väldigt bra betalt. jag tackade nej och då frågar han mig hur mycket pengar jag skulle tycka att det var värt.. My gosh säger jag bara.

Idag är det ut till Almina-Ponnyn som gäller, och jag ska försöka inviga min kamera, hoppas på fina bilder!

Det var ju det här med uppdatering..

Datum:2009-03-05 Tid:12:46:43
Sitter på jobbet just nu. Vi har sådär fiffigt att 30 min massage kostar 100:- som dras på lönen. Himla bra, och det har jag  varit på nu..  Och nu äter jag nyponsoppa till lunch.

Den 13/3 har vi bokat en resa till Thailand. Vi flyger från Arlanda till Krabi, och sedan står Koh Samui och Koh Tao på schemat, ska försöka att blogga därifrån då vi tar med sambons minidator. Och kameran då såklart. Min enda ångest just nu är att flygbiljetterna ska gå ner ännu mera så jag tror att jag ska undvika resesidorna nu.

Hur som.. I helgen ska vi nog gå igenom vad vi ska packa, några förslag? Det blir ryggsäckar iaf. Orka släpa väskor.







Hej och välkommen till min blogg! Camilla heter jag, är född -85 och bor med sambo och katt i Göteborg. Jag bloggar om det som faller mig in och det kan hända att uppdateringen blir klen ibland, tolka det helt enkelt som att jag inte har något att säga för stunden.

Jag ska dessutom försöka få till det här med videbloggar, vi får se hur det går...


RSS 2.0