Väsktävling hos Kissie..

Datum:2008-10-30 Tid:18:32:18
Ja, jag erkänner, även jag följer dom stora bloggerskornas liv.. Hur kan man låta bli?
Hos Kissie kan man ikväll vinna en helt fantastiskt söt väska som är to die for!

Självklart är jag själv med och tävlar!

Höstdeppig?

Datum:2008-10-15 Tid:09:52:54
Är det det som är problemet? Att jag är höstdeppig? (och pms:ig för all del). Jaja,  det känns lite bättre idag iaf. Igår kväll blev det total mörkläggning i min lägenhet. Jag hade bestämt mig för att titta på SOS Familj kl 20.00 och Desperate Housewifes kl 21.00.

Kl 19:50 går strömmen, kl 21:59 kommer den tillbaka. Hur hårt suger inte det? Som tur är hade jag fullt batteri på laptopen. Det slutade iaf med att jag laddade in en ljudbok på mobilen, och somnade som en gris med hörlurarna i öronen.

Vet ni? På fredag drar vi till Egypten.. Igen.. Vi var där i April i år, men då i Sharm El Sheik, och jag verkligen älskade det! Nu ska vi till Hurghada, och det ska väl inte vara riktigt samma sak, men det är varmt, skönt och finns vattenpipor man kan röka på stranden, så jag kommer helt klart överleva! Vi ska dessutom försöka resa med endast handbaggage, så det kan bli en rolig utmaning.

Nu ska jag ringa forex och fråga vilka kort man kan betala med när man växlar pengar hos dom!

Varför känns det såhär?!

Datum:2008-10-14 Tid:20:22:14
Just nu vill jag bara sparkas, skrika och slåss.. det känns som att hela mitt inre gör uppror. Vad F*n gör man då?







Hej och välkommen till min blogg! Camilla heter jag, är född -85 och bor med sambo och katt i Göteborg. Jag bloggar om det som faller mig in och det kan hända att uppdateringen blir klen ibland, tolka det helt enkelt som att jag inte har något att säga för stunden.

Jag ska dessutom försöka få till det här med videbloggar, vi får se hur det går...


RSS 2.0