Varning för Modeakuten.se!!!

Datum:2008-09-29 Tid:21:22:55
Nu är jag jävligt less!

Jag vill varna alla andra för Linda och Modeakuten.se samt hennes blogg modeakutens.blogg.se.

För över 2 månader sedan nu satte jag över pengar på hennes konto, då hon utfärdade en auktion i sin blogg. Jag "vann" ett par plagg i denna auktion och satte över pengarna med detsamma. Jag har sedan dess inte sett röken av mina plagg. jag har mejlat upprepade gånger utan att få svar. Till slut får jag ett svar från någon som säger sig vara Lindas tillfälliga ersättare, då Linda själv är sjuk, känns som jävligt mycket bullshit tycker jag!

Linda la sedan upp en text på sin hemsida, där hon skrev att beställningar kommer dröja pga sjukdom och flytt. Denna text är borttagen sedan en tid tillbaka.

Jag har nu i det senaste mejlat flera gånger och begärt mina pengar tillbaka, men får ingen respons.. Jag har kikat runt lite hos andra bloggare, och vad det verkar så är jag inte ensam om att ha blivit blåst av bruden.

En uppmaning:
Stödj inte denna falska brud genom att handla via hennes webshop. Bojkotta henne istället!

Ny design på G!

Datum:2008-09-25 Tid:22:50:41
Tack vara snälla Isabell så kommer det inom kort upp en ny design. Det ska bli fruktansvärt skönt!

Jag och Kigge sitter och kikar på Hells Kitchen.. Jag hade inte velat ta den skiten dom får ens för 2 minuter. Usch!
I ugnen väntar även ett vitlöksbröd och sedan blir det sängen..

Natt natt!

Dags att börja igen kanske?

Datum:2008-09-25 Tid:15:56:02
Jag har ju inte direkt engagerat mig i bloggen på ett tag, men nu är jag tillbaka på mitt gamla jobb, och hoppas att jag kan skärpa mig med uppdateringar!

Mitt säljjobb blev ju inte alls vad jag tänkt mig.. Eller, jag vet inte vad jag tänkte mig. Det gick bra osv, men jag tyckte inte att det gav mig något helt enkelt. jag tycker inte att pengarna är värda slitet. Jag vill kunna släppa arbetet sekunden efter att jag gått utanför dörren på eftermiddagen. jag har verkligen lärt mig under dessa veckorna att det är så mycket värt!

Nu ska jag snart kila iväg för dagen. Ska försöka uppdatera lite mer utförligt hemma sedan tänkte jag.







Hej och välkommen till min blogg! Camilla heter jag, är född -85 och bor med sambo och katt i Göteborg. Jag bloggar om det som faller mig in och det kan hända att uppdateringen blir klen ibland, tolka det helt enkelt som att jag inte har något att säga för stunden.

Jag ska dessutom försöka få till det här med videbloggar, vi får se hur det går...


RSS 2.0