Varning för Modeakuten.se!!!

Nu är jag jävligt less!

Jag vill varna alla andra för Linda och Modeakuten.se samt hennes blogg modeakutens.blogg.se.

För över 2 månader sedan nu satte jag över pengar på hennes konto, då hon utfärdade en auktion i sin blogg. Jag "vann" ett par plagg i denna auktion och satte över pengarna med detsamma. Jag har sedan dess inte sett röken av mina plagg. jag har mejlat upprepade gånger utan att få svar. Till slut får jag ett svar från någon som säger sig vara Lindas tillfälliga ersättare, då Linda själv är sjuk, känns som jävligt mycket bullshit tycker jag!

Linda la sedan upp en text på sin hemsida, där hon skrev att beställningar kommer dröja pga sjukdom och flytt. Denna text är borttagen sedan en tid tillbaka.

Jag har nu i det senaste mejlat flera gånger och begärt mina pengar tillbaka, men får ingen respons.. Jag har kikat runt lite hos andra bloggare, och vad det verkar så är jag inte ensam om att ha blivit blåst av bruden.

En uppmaning:
Stödj inte denna falska brud genom att handla via hennes webshop. Bojkotta henne istället!

Kommentarer
Postat av: Angelicas Closet

Usch vad tråkigt!

:/

2008-09-29 @ 21:44:08
URL: http://angelicascloset.blogg.se/
Postat av: k i m m e l i m

rodeback.blogg.se har också haft lite problem med just henne har jag för mig. Dom hade något samarbete genom en tävling i hennes blogg men vinnaren fick aldrig sitt pris. Jättelurigt sånt där och otroligt fegt av den ansvarige att inte ens svara på mejl osv..

2008-10-12 @ 13:04:39
URL: http://kimmelim.blogg.se/
Postat av: **

Jag beställde piercingar därifrån i juli, jag har ringt, mejlat och ändå händer inget. Jag har polisanmält. Vi får väl se vad som händer.

2008-10-22 @ 17:10:47
Postat av: Emilia

Samma sak för mig, beställde i augusti, har inte fått nga smycken o inga svar på mail. Som tur e så tog jag faktura, så inte förlorat nga pengar..

2008-11-18 @ 21:14:33
Postat av: lina

Samma sak för min del också...Det har nu gått 10 månader sedan jag beställde mina smycken och betalade. Om jag fått mina grejer kan ni ju gissa... :/ Vid mailkontakt har jag bara fått korta snäsiga svar.

Så jäkla oseriöst!

2008-12-16 @ 09:21:04
Postat av: rebecca

Har också haft problem med henne, men alltdi lyckats få mina varor levererade även om det har tagit lite längre tid, men håller med dig! Beställ ingenting ifrån modeakuten.se !

2009-02-08 @ 16:52:05
Postat av: Merja

Det bästa ni alla kan göra som blivit drabbade är att polisanmäla, ju fler som gör det desto bättre.

2009-02-17 @ 11:06:32
URL: http://wwwnettynu.blogg.se/
Postat av: cissi

Har gått och funderat varför jag inte får det jag har bestält men förstår nu. Som tor va tog jag faktura^^ Men hur har det gått för dig har du fått tillbaka dina pengar? Lite tråkit med folk som är oseriösta såg verkligen fram mot att få de där plaggen som jag beställde:(

2009-02-20 @ 20:39:07
URL: http://snixi.blogg.se/
Postat av: Jasmin

Måste säga att även jag blivit blåst. Jag beställde ett navelsmycke i SEPTEMBER förra året, men har inte fått någonting. Har mailat många ggr, men har bara fått svar en gång där hon har sagt att "hon skulle skicka varan snart". Fyfan asså...

2009-03-13 @ 17:48:00
Postat av: Cicki

Hejsan!



Jag inser nu när jag läser detta att även jag är lurad av denna brud! Måste nog ta och göra en polisanmälan jag med. Fy fan va lågt..

2009-03-17 @ 23:07:12
Postat av: Anne

Hej allihopa va skönt att läsa att det är fler än jag som blivit drabbad jag beställde grejer härifrån i okt-08 och betalade in över 800kr och jag har värken fått mina grejer eller pengar tillbaka...och mailat upprepade gånger och inget svar nån gång...så jag varna alla andra handla inte där för det är bara en bluff även jag har gjort en polisanmälan nov -08 men ha inte hänt nåt med min polisanmälan ännu den ligger i balans är det ända man få höra när man ringer polisen. MEn jag ska ha mina pengar tillbaka den saken är klar grejerna är jag inte intresserad av längre pga att det skulle va presenter. Men till alla er som imporneras av sidan handla inte där ni får ingenting allt är bara en bluff!

2009-04-02 @ 09:27:22
Postat av: Alexandra

Hej hej!! allt detta känner jag igen, beställde en hel del kläder där ifrån på faktura som tur va...Kläderna kom aldrig fram.

Jag skickade ett mail till henne 2 månader senare jävligt förbannad som jag va.

Sa åt henne att behålla kläderna och att hon borde syssla med ngt annat eftersom hon fullständigt skiter i sina kunder.Dock fick jag ett snabbt svar där hon förklarade det hela med att hon varit sjuk en längre tid...Jaja alla kan vi vara sjuka men vi har också skyldigheter....har faktist kollat om hennes sida finns kvar men kan inte hitta den..undrar om hon fått vad hon förtjänar nu!!

2009-04-04 @ 00:10:15
Postat av: Carro

Jag & min kompis har också blivit lurade. Mejlade dom & fick ett svar där dom skyller på att dom varit sjuka under januari månad då vi beställde våra grejer.

2009-04-07 @ 08:28:10
Postat av: Thomas

Hej !

För det första vill jag säga! fy fn för modeakuten.

Vi har haft henne som konkurent på Tradera.

Vi kallas Thomas&Jenny på Tradera.

Hon försvann rätt snart och öppnade sin webbshop.

Det hon sålde/säljer där är ifrån hollywoodbodyjewlery.com och hon har det inte hemma utan tar hem vart efter..bara det säger ju att det kommer ta tid för hon lär inte beställa en och en.

Det finns flera piercing butiker på nätet som gör samma sak. Dyrt och blir dålig service för er som skall handla.

Vi har öppnat webshop och har bara produkter ute som vi har hemma på lager.

Okej inte så stort utbud än. Men du får grejerna max 2 arbetsdagar efter du betalat. Samt att vi är garanterat ibland dom billigaste i sverige.

Detta för att vi tar ifrån fabrik direkt. Dom kontakterna har tagit lång tid och mycket pengar för att få, och vi måste beställa många smycken upp till 500st per storlek och färg tex.

Å andra sidan finns det så det räcker till alla!

Och sakta ökar vårat utbud med tiden.

Vi har inga tävlingar, men vi har rabbat koder.

Här får ni en som ger fraktfritt vid beställning över 250 kr.

Koden är: imtotalypiercd

Hoppas vi kan ge branchen och dig som kund ett bättre ansikte än modeakuten lyckats med.

Mvh Thomas & Jenny

http://www.coalcreek.se

2009-04-08 @ 11:05:47
Postat av: emeli

jo jävla lurare kul att se att det inte bara är jag som blivit lurad betsällt piercingar men dom kom aldrig

2009-04-20 @ 20:13:21
Postat av: joakim bly

jag är hennes syster.. hon har skit lätt för att bli sjuk hon e det nästan hela tiden typ 1 varanan månad eller något så har hon flyttat från väsby till farsta.. !!!!

2009-04-21 @ 23:18:40
Postat av: josephin

beställde också hem ett par navelpiercingar för ung. en månad sen, har inte fått dom, och vad ser man nu? att sidan är nerstängd. haha, bra gjort av er som anmälde henne!

2009-04-22 @ 15:35:33
URL: http://jjosephin.blogg.se/
Postat av: Maria

jag hade jävla problem med denna sidan oxå! beställde kläder för typ 700 och mailade men fick inget svar. efter massa mail, inget svar och inga varor så fick jag hem en räkning på 700! Jag upptäckte då att hon hade en annan mailadress på fakturan så jag mailade. då la hon över allt på mig att det var mitt fel som inte hade rätt mailadress (men det var en på hemsidan och en annan på fakturan) mycket tjabb men inga varor, en mycket otrevlig människa.. (och framför allt stöddig!) hon menade på att hon skickat och att jag därför MÅSTE betala, jag vägrade! visade sig sen att hon aldrig ens skickat varorna..



efter en månad hittade jag jeans jag letat efter på hennes sida. jag beställde i min mammas namn och adress och via payson. efter tio dagar (eller två veckor) fick jag av ayson att hon inte accepterat eller svarar på min betalning. fortfarande inte ett ord från henne.



aldrig mer..

2009-04-24 @ 17:39:18
URL: http://frubodin.blogg.se/
Postat av: Elli

Jag har vart med om samma sak! när det hade gått över leveranstiden försökte jag förjäves kontakta henne via melj flera ggr eftersom dom inte har ngn telefon :S? men jag fick inget svar så jag blev riktigt förbannad och hotade med att gå till polisen om jag inte fick mina pengar tillbaka eller tjöjan jag beställt inom en vecka & då svarade hon och skickade tröjan till mig 2 veckor senare. Men de kom liksom ingen ursäkt eller någonting i mejlet utan de va mer '' ja, du måste ju förstå att jag har mkt å göra blablabla''. Men alla ni som inte har fått sakerna ni beställt, ge inte upp! jag skickade kanske en 3-5 mejl om dagen till människan och så tillsist fick jag den. Hota med att gå till polisen, eller gå till polisen och anmäl kärringen. Fast om jag hade vart ni hade jag i första hand försökt få pengarna tillbaks! för tröjan som jag fick hem såg inte i närheten ut som den på bilden & va i ett jättekonstigt meterial. hennes saker är alldeles för dyra! hoppas de löser sig för allihoppa!

2009-04-25 @ 14:47:13
URL: http://justlikeelli.blogg.se/
Postat av: sara

jag har oxå blivit blåst. beställde kläder som hon sen påstod va slut tillfälligt(då hade ja dum som ja va betalat i förväg) sen inte ett ljud till å inga kläder. har mailat å mailat men inte ett svar. ja försökte i 1år att få tillbaka pengarna men inget hände.

2009-04-28 @ 21:55:42
Postat av: huba

Jag ska oxå ha pengar av henne men som jag inte har fått. Jag har försökt att hitta henne överallt å skickat mejl till henne nu, men det går inte. Jag tycker det är så jävla dåligt.

Jag ångrar mig så sjukt mycket att jag ens beställde från henne!

2009-04-29 @ 17:59:22
URL: http://huba.blogg.se/
Postat av: huba

Vet någon vad denna människan heter i efternamn?

2009-04-29 @ 18:08:20
URL: http://huba.blogg.se/
Postat av: Sunday

Såg hennes blogg, tyckte att klädeerna va fina, men trodde att hon gjorde reklam för ett företag. Så slog in modeakuten på google så hitta jag denna tråden.. Tur d, för annars hade jag också kanske blivit lurad.



Ville bara säga att jag köpt piercingar av Thomas&Jenny på tradera, väldigt fina och snabb leverans:P

2009-05-04 @ 19:05:25
URL: http://myownsunday.blogg.se/
Postat av: Emma

Köpte tre piercingsmycken där förra sommaren. Efter tre månader fick jag paketet. Ett av tre var rätt och det gick det inte att få av kulan på. :S

2009-05-27 @ 19:10:00
Postat av: Camilla B

Har oxå blivit blåst av henne.... om alla polisanmäler henne så skulle det vara bra fan

mailade henne kanske 5 gånger men inget svar. fått nog nu

2009-05-28 @ 19:02:41
Postat av: Camilla B

Nån som vet hennes uppgifter..... skriv dom tilll mig så ska jag anmäla henne.... väntat på sakerna tror jag sen sep 08

2009-05-28 @ 19:04:52
Postat av: johanna

Hej! jag har beställt mkt från modeakuten.se

och kan tala om att det har tagit vääääääldigt lång tid o få varorna..men jag har fått dom till slut iallafall.. såg att det stått att leveranserna kan ta tid pga.av flytt och sjukdom... det brukar det stå nästan jämt på den sidan... hmmm,skumt! tänker inte beställa nå mer därifrån.. mvh Johanna

2009-06-03 @ 13:40:31
Postat av: Anonym

bruden maste vara rik nu for fan. Jag var ute efter ett par rosa jeans och letade overallt och sag ett par pa hennes blogg. jag tankte kopa dom, men nu nar jag laser allt detta sa fuck NO!! karma is a bitch sager ja bara:)

2009-06-10 @ 20:21:12
Postat av: Mysis

Jag beställde därifrån också en gång, en balklänning, och det beställde jag minst 4 månader innan, dagen efter min bal fick jag klänningen, som jag då struntade i att "köpa". Det var på postförskott som tur var.

2009-06-15 @ 20:56:00
Postat av: anonym :)

http://modeakuten.e-butik.se, är hennes nya webbutik hon heter Linda bly hennes org nr är 8408155961

BLY, LINDA

RUSSINVÄGEN 46 2 TR

12359 FARSTA



Lycka till nu och hoppas ni sätter dit henne



Betalningsanmärkningar Antal Summa (SEK)

Ansökningar 0 0

Anmärkningar 14 261 898

Utmätning Ja

Skuldsaldo (hos KFM per den 2009-06-29) Antal Saldo (SEK)

Allmänna mål 3 117 999

Enskilda mål 2 52 778

Totalt 5 170 777

2009-07-05 @ 13:40:56
URL: http://anonym
Postat av: anna

Har oxå blivit lurad. Beställde en jätte finn klänning för 500kr. Tog ganska lång tid innan jag fick den. Klänningen var en storlek för litten och jag skickade tillbax den, men fick inte mina pengar tillbaka. Det har gått nu över ett år och jag har gett upp hoppet. =(

2009-07-16 @ 18:49:04
Postat av: Sara

Hej, ja även jag har blivit lurad eller vad ´man ska säga.. Jag köpte ett par tungpiercingar för ca: 1 år sedan och jag satte in pengar på hennes konto och det har jag bevis på, och efter några månader får jag ett brev där det står att jag inte har betalt och jag försökte få tag på hene och kolla uopp va det va som va fel men fick inget svar!

2009-08-30 @ 11:44:09
Postat av: Anonym

finns ju även denna sida :)

http://www.trendstylez.webshoponline.se/

2009-10-05 @ 10:34:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0