Tillbaka på jobbet.

Första dagen efter semestern. Mindre kul.. Känner mig bara flummig och har noll arbetslust. Det känns inte jätte motiverande heller när man vet att det bara är en månad kvar här. Vill börja på det nya nu med en gång..

Läste i Blondinbellas blogg att hon blev överfallen i Italien. Läste sedan Stina-Lee´s Blogg ang just detta, och kan inte låta bli att hålla med..  Hur tänker föräldrarna som släpper iväg sina ungar vind för våg? Visst du är kanske inte mognare när du är 18 än vad du var när du var 17. Men vid 17 års ålder har iaf föräldrarna fortfarande något att säga till om, och man bör väl vilja skydda sina barn så långt det går?

Jag tycker i övrigt att det visar på stor omognad, att  förvänta sig och tro, att allt ska fungera som hemma, även om man är i ett annat land med en annan kultur. Att sedan tycka att det ligger på resebolagen att informera om alla risker med resmålet är bara.. Ja, vad är det? Man kan ju vända på det, och tycka att det är upp till dig själv att ta reda på det du anser dig behöva veta om ditt resmål? Och då även riskerna?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0